Elinkeinoasiat

Kaskisten kaupungin elinkeinoasiamiehenä on aloittanut 24.4.2017 Johanna Peltoniemi. Hänet tavoittaa puhelimitse 050 - 400 0867 tai johanna.peltoniemi@kaskinen.fi

Rahoitusapua yrittäjille
ELY
Leader

 

TYÖHUONE KAS-KAS

Kaskisten kaupunki tarjoaa edullista työtilaa freelancereille, (aloitteleville) yrittäjille ja etätyöntekijöille. Erinomaisin internetyhteyksin varustettu rauhallinen toimistohuone sijaitsee Kaskisten keskustassa Teknisen keskuksen tiloissa. Työhuone on nk. Co-Working Space eli se on jaettu usean henkilön kesken ja soveltuu etupäässä hiljaiseen työskentelyyn.

Hinnat:

Flex-työpiste 30€/kk: jaetussa työhuoneessa kulloinkin vapaana oleva työpöytä, jonka ääreen voi tulla työskentelemään kannettavan tietokoneen kanssa. Paperit ja muut materiaalit siirretään hyllyyn työskentelyn päätyttyä.

Oma työpiste 50€/kk: -oma vakituinen pöytäpaikka jaetussa työhuoneessa, johon voi tuoda esimerkiksi oman pöytäkoneen ja muuta tarpeistoa.

Korkea-asteen stipendihaku 2017

Kaskisten Yrittäjät myöntää 400 euron stipen-din korkea-asteen opiskelijan lopputyöhön, joka valmistuu viimeistään kevään 2018 aikana. Stipendiä voi anoa kaskislainen tai Kaskisissa asunut opiskelija taikka opiskelija, jonka lopputyö koskee kaskislaista yritystä tai Kaskisten yrityskenttää. Stipendihakuun voi osallistua kaikkien alojen lopputöillä. Valinnassa huomioidaan työn merkittävyys ja ajankohtaisuus Kaskisissa sekä kytkökset yritystoimintaan ja yrittäjyyteen. Stipendi maksetaan lopputyön valmistuttua. Stipendirahasto on muodostettu Kaskisten Yrittäjien 30-vuotismuistamisena saaduista lahjoituksista.

Stipendiä haetaan vapaamuotoisella hakemuk-sella. Siinä kuvataan lopputyön sisältö ja tar-koitus sekä esitetään omat perustelut stipendin saamiseksi. Myös työn valmistumisaika, lopputyön ohjaajan tiedot ja lyhyt kuvaus itsestä pyydetään mukaan. Hakemus lähetetään 30.9.2017 mennessä osoitteeseen Kaskisten Yrittäjät, c/o Heli Österman, Aleksanterinkatu 20, 64260 Kaskinen. Lisätietoja sähköpostitse kaskisten@yrittajat.fi. Stipendinsaaja julkistetaan Kaskisten silakkamarkkinoilla lauantaina 7.10.2017.